Očkování a neočkování z pohledu laika

Jeden z nejsvědomitějších praktických lékařů této planety Dr. Thomas se podílel na vědecké studii očkovaných vs neočkovaných dětí, která byla právě publikována a jeho lékařská komora ho suspendovala z výkonu lékařské praxe. Když u nás dochází k nedůvěře laické veřejnosti k povinnému očkování, stává se to právě pro tyto skutečnosti, že slyšíme o faktech, která jsou vědecky průkazná a ortodoxní medicína je zcela bez zábran označuje za  nebezpečná, aniž by byla schopná svůj postoj vědecky dokázat. Ty studie, které uvádí jako důkaz prospěšnosti vakcín, jsou publikovány ve vážených lékařských časopisech, ale nemusejí procházet žádnými nezávislými peer review.
Následující rozhovor přímo volá po mezinárodní podpoře MUDr Thomase na poli, které se stará o budoucí lidstvo této planety. Ze sedmi episod videového pořadu The Truth About Vaccines je patrné, že Dr Thomas neříká, že vakcíny nesnižují výskyt onemocnění jako například spalničky. On vysvětluje , že se dětem vracejí v dospělém věku formou pásových oparů, které jsou mnohem horším onemocněním než spalničky v dětství a že imunní systém děti, očkovaných  podle vládou sestavených očkovacích plánů není tak odolný jako u neočkovaných dětí. Časovou úpravou (hep.B po narození) snížil ve své praxi rizikovost následků prakticky k nule. Počet doporučených vakcín v USA je kolem sedmdesáti, ale ve většině států jsou dobrovolné, takže lze jejich počet regulovat podle dané situace. U nás jich je podstatně méně, ale zase jsou plošné a povinné.

https://lightonconspiracies.com/vaccinated-vs-unvaccinated-the-study-the-cdc-refused-to-do-interview-with-dr-weiler/
samotná studie:
https://www.mdpi.com/1660-4601/17/22/8674/pdf

Feedback ortodoxu:

https://healthfeedback.org/claimreview/study-on-vaccinated-and-unvaccinated-children-used-a-dubious-metric-for-comparing-disease-incidence-in-both-groups/
Autor chirurg cituje Kochovu studii očkovaných a neočkovaných skupin dětí jako potvrzující účinnost očkování . Před lety jsem se výzkumu chtěla účastnit, tak jsem tehdy vyplnila celý dotazník, byl však limitován věkem. Sledovala jsem ale jeho výsledky a zkopírovala si tento již těžko dostupný  graf:

Chápe ortodoxní medicína, jak je pro laiky snadné přestat věřit lékařům přinejmenším v otázce očkování, když se musejí potýkat celý život například s astma nebo herpesy a potom najdou takovouto studii? Autor recenze si ani nedá práci pozorně si přečíst tu část Kochovy studie, která je dostupná, jakou váhu má tedy recenze na studii Thomas/Weiler, když není navíc vůbec podložená desetiletími praxe s očkováním?

https://www.aerzteblatt.de/int/archive/article/80869

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.